אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,445
צפיות

שוארמה

המתכון של
שוארמה

מתכון טעים בריא והכי חשוב קל להכנה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח טרי של שוארמה נקבה במשקל 1.5 - 2 קג׳
  • תבלין של שוארמה
  • בצל פרוס דק
  • מלח פילפל
  • מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    לשלוק במים עם כף תבלין שוארמה וכפית מלח.


  • 2

    לקרר לפרוס דק אפשר לשלוק יום קודם ולמחרת שמתקרר לפרוס.


  • 3

    במחבת פסים לטגן עם מעט שמן זית בצל פרוס לרצועות .


  • 4

    כשמשחים להוסיף כפית תבלין שוארמה .


  • 5

    לערבב ולהוסיף את הבשר שפרסנו דק .


  • 6

    לטעום ואם צריך להוסיף מעט תבלין שוארמה ומלח להוסיף .


  • 7

    לפלפל במעט פילפל שחור .


  • 8

    לטגן עוד 3-4 דקות .


  • 9

    להגיש לצד סלט ירקות טחינה ופיתות או לאפות.


1

לשלוק במים עם כף תבלין שוארמה וכפית מלח.


2

לקרר לפרוס דק אפשר לשלוק יום קודם ולמחרת שמתקרר לפרוס.


3

במחבת פסים לטגן עם מעט שמן זית בצל פרוס לרצועות .


4

כשמשחים להוסיף כפית תבלין שוארמה .


5

לערבב ולהוסיף את הבשר שפרסנו דק .


6

לטעום ואם צריך להוסיף מעט תבלין שוארמה ומלח להוסיף .


7

לפלפל במעט פילפל שחור .


8

לטגן עוד 3-4 דקות .


9

להגיש לצד סלט ירקות טחינה ופיתות או לאפות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים