ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח טרי של שוארמה נקבה במשקל 1.5 - 2 קג׳
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשלוק במים עם כף תבלין שוארמה וכפית מלח.
-
2
לקרר לפרוס דק אפשר לשלוק יום קודם ולמחרת שמתקרר לפרוס.
-
3
במחבת פסים לטגן עם מעט שמן זית בצל פרוס לרצועות .
-
4
כשמשחים להוסיף כפית תבלין שוארמה .
-
5
לערבב ולהוסיף את הבשר שפרסנו דק .
-
6
לטעום ואם צריך להוסיף מעט תבלין שוארמה ומלח להוסיף .
-
7
לפלפל במעט פילפל שחור .
-
8
לטגן עוד 3-4 דקות .
-
9
להגיש לצד סלט ירקות טחינה ופיתות או לאפות.
1
לשלוק במים עם כף תבלין שוארמה וכפית מלח.
2
לקרר לפרוס דק אפשר לשלוק יום קודם ולמחרת שמתקרר לפרוס.
3
במחבת פסים לטגן עם מעט שמן זית בצל פרוס לרצועות .
4
כשמשחים להוסיף כפית תבלין שוארמה .
5
לערבב ולהוסיף את הבשר שפרסנו דק .
6
לטעום ואם צריך להוסיף מעט תבלין שוארמה ומלח להוסיף .
7
לפלפל במעט פילפל שחור .
8
לטגן עוד 3-4 דקות .
9
להגיש לצד סלט ירקות טחינה ופיתות או לאפות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים