לןגן

שוארמה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 06/11/2018 | 19:04
שוארמה

תקציר המתכון: מתכון טעים בריא והכי חשוב קל להכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק במים עם כף תבלין שוארמה וכפית מלח

  2. לקרר לפרוס דק אפשר לשלוק יום קודם ולמחרת שמתקרר לפרוס

  3. במחבת פסים לטגן עם מעט שמן זית בצל פרוס לרצועות

  4. כשמשחים להוסיף כפית תבלין שוארמה

  5. לערבב ולהוסיף את הבשר שפרסנו דק

  6. לטעום ואם צריך להוסיף מעט תבלין שוארמה ומלח להוסיף

  7. לפלפל במעט פילפל שחור

  8. לטגן עוד 3-4 דקות

  9. להגיש לצד סלט ירקות טחינה ופיתות או לאפות