ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לרוטב פטריות
-
-
-
-
-
-
-
הנוזל שסיננו מהבשר (אם אין - שמן).
אופן ההכנה
-
1
להניח את הביצים על הגז ולהביא אותם לרתיחה. כשהם מוכנים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.
-
2
לטגן בצל ולהוסיף את הבשר הטחון.
-
3
להוסיף מלח, פלפל שחור וקינמון ולטגן.
-
4
לסנן את הבשר מהנוזלים שהוא הפריש לסיר שבו תבשלו את הממולאים (אם לא יצא לכם נוזל מהבשר תשתמשו בשמן).
-
5
לערבב את הבשר והביצים ולתת לזה להתקרר מעט.
-
6
לפרוס את החזה עוף ולמלא אותו בבשר טחון ובביצה (אם לא מצליחים לסגור אפשר להשתמש בקיסמי שיניים מעץ ולהוריד בסיום הבישול).
-
7
את הנוזל שנשאר מהבשר לחמם ולהוסיף אליו את רצועות הבצל ולאחר מכן הפטריות .
-
8
להוסיף את התבלינים ומים חמים ולהביא לרתיחה.
-
9
להניח בפנים את הממולאים ולבשל עד שמוכן.
1
להניח את הביצים על הגז ולהביא אותם לרתיחה. כשהם מוכנים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.
2
לטגן בצל ולהוסיף את הבשר הטחון.
3
להוסיף מלח, פלפל שחור וקינמון ולטגן.
4
לסנן את הבשר מהנוזלים שהוא הפריש לסיר שבו תבשלו את הממולאים (אם לא יצא לכם נוזל מהבשר תשתמשו בשמן).
5
לערבב את הבשר והביצים ולתת לזה להתקרר מעט.
6
לפרוס את החזה עוף ולמלא אותו בבשר טחון ובביצה (אם לא מצליחים לסגור אפשר להשתמש בקיסמי שיניים מעץ ולהוריד בסיום הבישול).
7
את הנוזל שנשאר מהבשר לחמם ולהוסיף אליו את רצועות הבצל ולאחר מכן הפטריות .
8
להוסיף את התבלינים ומים חמים ולהביא לרתיחה.
9
להניח בפנים את הממולאים ולבשל עד שמוכן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים