אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,013
צפיות

חזה עוף ממולא בבשר טחון

המתכון של
חזה עוף ממולא בבשר טחון

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לחזה עוף ממולא בבשר
  • חזה עוף
  • בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קינמון
  • חזה עוף
  • שלוש ביצים קשות
  • לרוטב פטריות
  • בצל חתוך לרצועות
  • קופסא של פטריות
  • מים חמים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • הנוזל שסיננו מהבשר (אם אין - שמן).
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את הביצים על הגז ולהביא אותם לרתיחה. כשהם מוכנים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.


  • 2

    לטגן בצל ולהוסיף את הבשר הטחון.


  • 3

    להוסיף מלח, פלפל שחור וקינמון ולטגן.


  • 4

    לסנן את הבשר מהנוזלים שהוא הפריש לסיר שבו תבשלו את הממולאים (אם לא יצא לכם נוזל מהבשר תשתמשו בשמן).


  • 5

    לערבב את הבשר והביצים ולתת לזה להתקרר מעט.


  • 6

    לפרוס את החזה עוף ולמלא אותו בבשר טחון ובביצה (אם לא מצליחים לסגור אפשר להשתמש בקיסמי שיניים מעץ ולהוריד בסיום הבישול).


  • 7

    את הנוזל שנשאר מהבשר לחמם ולהוסיף אליו את רצועות הבצל ולאחר מכן הפטריות .


  • 8

    להוסיף את התבלינים ומים חמים ולהביא לרתיחה.


  • 9

    להניח בפנים את הממולאים ולבשל עד שמוכן.


1

להניח את הביצים על הגז ולהביא אותם לרתיחה. כשהם מוכנים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.


2

לטגן בצל ולהוסיף את הבשר הטחון.


3

להוסיף מלח, פלפל שחור וקינמון ולטגן.


4

לסנן את הבשר מהנוזלים שהוא הפריש לסיר שבו תבשלו את הממולאים (אם לא יצא לכם נוזל מהבשר תשתמשו בשמן).


5

לערבב את הבשר והביצים ולתת לזה להתקרר מעט.


6

לפרוס את החזה עוף ולמלא אותו בבשר טחון ובביצה (אם לא מצליחים לסגור אפשר להשתמש בקיסמי שיניים מעץ ולהוריד בסיום הבישול).


7

את הנוזל שנשאר מהבשר לחמם ולהוסיף אליו את רצועות הבצל ולאחר מכן הפטריות .


8

להוסיף את התבלינים ומים חמים ולהביא לרתיחה.


9

להניח בפנים את הממולאים ולבשל עד שמוכן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים