לןגן

חזה עוף ממולא בבשר טחון

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 22:13
חזה עוף ממולא בבשר טחון

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחזה עוף ממולא בבשר

לרוטב פטריות

אופן הכנה

  1. להניח את הביצים על הגז ולהביא אותם לרתיחה. כשהם מוכנים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות

  2. לטגן בצל ולהוסיף את הבשר הטחון

  3. להוסיף מלח, פלפל שחור וקינמון ולטגן

  4. לסנן את הבשר מהנוזלים שהוא הפריש לסיר שבו תבשלו את הממולאים (אם לא יצא לכם נוזל מהבשר תשתמשו בשמן)

  5. לערבב את הבשר והביצים ולתת לזה להתקרר מעט

  6. לפרוס את החזה עוף ולמלא אותו בבשר טחון ובביצה (אם לא מצליחים לסגור אפשר להשתמש בקיסמי שיניים מעץ ולהוריד בסיום הבישול)

  7. את הנוזל שנשאר מהבשר לחמם ולהוסיף אליו את רצועות הבצל ולאחר מכן הפטריות

  8. להוסיף את התבלינים ומים חמים ולהביא לרתיחה

  9. להניח בפנים את הממולאים ולבשל עד שמוכן