אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,858
צפיות

שניצל עוף

המתכון של
שניצל עוף

שניצל עוף פשוט להכנה וטעים.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים
  • 1 ק"ג חזה עוף פרוס
  • 4 כוסות פירורי לחם
  • 1 כוס סומסום
  • 3 ביצים
  • 1/2 לימון
  • תבלינים: מלח, פלפל, תבלין פילדלפיה, פפריקה מתוקה ותבלין עוף.
  • שמן במחבת בעומק של כ 1-2 ס"מ
אופן ההכנה
  • 1

    1. פרסי את חזה העוף ודקקי אותם לשניצלים..


  • 2

    2. בצלחת עמוקה, שברי את 3 הביצים, סחטי את מיץ הלימון, הוסיפי את התבלינים וערבבי עד ליצירת בלילה אחידה..


  • 3

    3. שפכי את פרורי הלחם והסומסום לצלחת שטוחה..


  • 4

    4. טבלי כל אחת מפרוסות בביצה ולאחר מכן בצלחת פירורי הלחם..


  • 5

    5. חממי את השמן במחבת..


  • 6

    6. טגני את השניצלים..


  • 7

    7. בתאבון!.


1

1. פרסי את חזה העוף ודקקי אותם לשניצלים..


2

2. בצלחת עמוקה, שברי את 3 הביצים, סחטי את מיץ הלימון, הוסיפי את התבלינים וערבבי עד ליצירת בלילה אחידה..


3

3. שפכי את פרורי הלחם והסומסום לצלחת שטוחה..


4

4. טבלי כל אחת מפרוסות בביצה ולאחר מכן בצלחת פירורי הלחם..


5

5. חממי את השמן במחבת..


6

6. טגני את השניצלים..


7

7. בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים