תקציר המתכון: שניצל עוף פשוט להכנה וטעים.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. פרסי את חזה העוף ודקקי אותם לשניצלים.
2. בצלחת עמוקה, שברי את 3 הביצים, סחטי את מיץ הלימון, הוסיפי את התבלינים וערבבי עד ליצירת בלילה אחידה.
3. שפכי את פרורי הלחם והסומסום לצלחת שטוחה.
4. טבלי כל אחת מפרוסות בביצה ולאחר מכן בצלחת פירורי הלחם.
5. חממי את השמן במחבת.
6. טגני את השניצלים.
7. בתאבון!