לןגן

שניצל עוף

מאת: טלי אלדר, פורסם: 05/10/2018 | 18:30
שניצל עוף

תקציר המתכון: שניצל עוף פשוט להכנה וטעים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. פרסי את חזה העוף ודקקי אותם לשניצלים.

  2. 2. בצלחת עמוקה, שברי את 3 הביצים, סחטי את מיץ הלימון, הוסיפי את התבלינים וערבבי עד ליצירת בלילה אחידה.

  3. 3. שפכי את פרורי הלחם והסומסום לצלחת שטוחה.

  4. 4. טבלי כל אחת מפרוסות בביצה ולאחר מכן בצלחת פירורי הלחם.

  5. 5. חממי את השמן במחבת.

  6. 6. טגני את השניצלים.

  7. 7. בתאבון!