ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוף שלם חתוך לאורך ופתוח כשהעור כלפי מעלה
-
ירקות מה שיש לכם, מה שאתם אוהבים.
-
-
-
2 פלפלים אדומים או מה שיש
-
-
-
שיני שום עם הקליפה וגם כתושות.
-
תבלינים
-
**אם אתם לא אוהבים תבלין מסוים או אין לכם אותו..
-
הכינו מתבלינים שאתם מכירים ואוהבים... כל אחד וטעמו.
-
-
-
-
1/2 כפית תערובת מקאלאף (תודה לחברתי ליאת קאדר שהכירה לי התבלין)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית חממו תנור לחום של 190 מעלות.
-
2
*התנור חייב להגיע ל-190 מעלות כשתכניסו העוף לתנור!.
-
3
ערבבו את חומרי התבלינים בקערית..
-
4
כאמור לחתוך העוף השלם לאורכו מהגב..לתת מכה שישב טוב..
-
5
לשטוף היטב -נורית ג..
-
6
להניח העוף בתבנית ולתבל עם כל התבלינים לעסות אותו ...
-
7
לחתוך הירקות להניח בתבנית מסודרים ולתבל..
-
8
לכסות התבנית בניר כסף ולהכניס לתנור לבדוק לאחר כשעה ורבע.
-
9
להכניס מזלג במידה ועדיין לא מוכן להשאיר..
-
10
במידה ומוכן, להוציא הנייר ולהעביר האופציה לגריל לכ-15 דקות..
-
11
אצלי בתנור הכל הוכן כשעה וחצי. .
-
12
כל אחד והתנור שלו..
-
13
ב ת י א ב ו ן !!.
1
ראשית חממו תנור לחום של 190 מעלות.
2
*התנור חייב להגיע ל-190 מעלות כשתכניסו העוף לתנור!.
3
ערבבו את חומרי התבלינים בקערית..
4
כאמור לחתוך העוף השלם לאורכו מהגב..לתת מכה שישב טוב..
5
לשטוף היטב -נורית ג..
6
להניח העוף בתבנית ולתבל עם כל התבלינים לעסות אותו ...
7
לחתוך הירקות להניח בתבנית מסודרים ולתבל..
8
לכסות התבנית בניר כסף ולהכניס לתנור לבדוק לאחר כשעה ורבע.
9
להכניס מזלג במידה ועדיין לא מוכן להשאיר..
10
במידה ומוכן, להוציא הנייר ולהעביר האופציה לגריל לכ-15 דקות..
11
אצלי בתנור הכל הוכן כשעה וחצי. .
12
כל אחד והתנור שלו..
13
ב ת י א ב ו ן !!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים