אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,477
צפיות

פרגית צלויה במחבת פסים

המתכון של
פרגית צלויה במחבת פסים

מתכון פשוט להכנה, טעים מאוד ומהווה מנה עיקרית מהירה.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים
  • 1. 6 סטייק פרגית
  • 2. 3 כפות שמן זית
  • 3. תבלינים לפי הטעם
  • - תבלין גריל עוף
  • - תבלין לפרגית
  • - מלח
  • - פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    1. משרים את הפרגיות בתוך השמן והתבלינים למשך שעה. .


  • 2

    2. לחמם את המחבת עם מעט שמן קנולה ( למניעת הדבקות).


  • 3

    3. מניחים את הסטייקים בתוך המחבת החם 5 דקות כל צד..


  • 4

    4. בתאבון!.


1

1. משרים את הפרגיות בתוך השמן והתבלינים למשך שעה. .


2

2. לחמם את המחבת עם מעט שמן קנולה ( למניעת הדבקות).


3

3. מניחים את הסטייקים בתוך המחבת החם 5 דקות כל צד..


4

4. בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים