לןגן

פרגית צלויה במחבת פסים

מאת: טלי אלדר, פורסם: 29/09/2018 | 20:36
פרגית צלויה במחבת פסים

תקציר המתכון: מתכון פשוט להכנה, טעים מאוד ומהווה מנה עיקרית מהירה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

3. תבלינים לפי הטעם

אופן הכנה

  1. 1. משרים את הפרגיות בתוך השמן והתבלינים למשך שעה.

  2. 2. לחמם את המחבת עם מעט שמן קנולה ( למניעת הדבקות)

  3. 3. מניחים את הסטייקים בתוך המחבת החם 5 דקות כל צד.

  4. 4. בתאבון!