הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה חגיגית וטעימה, העוף יוצא רך מאד ושחום, מתאים להגיש עם אורז בסמתי לבן.
לבשל את הערמונים בסיר קטן עם המים והסוכר החום כ-20 דק' (ערמונים שלמים מקולפים באריזה סגורה).
לצלות את העוף במעט שמן מ-2 הצדדים עד להזהבה.
להוסיף את הפטריות.
לערבב את כל רכיבי הרוטב ולשפוך מעל העוף .
להוסיף את הערמונים עם הסירופ שנוצר.
לבשל על אש בינונית כשעה וחצי מכוסה (עם פתח קטן), מדי פעם להפוך את חלקי העוף שיספגו את הרוטב מכל הכיוונים..
העוף יוצא רך מאד ושחום, להגיש עם אורז בסמתי לבן.