בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת צבע זהוב שקוף, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט (להיזהר לא לטגן יותר מידי כדי שהשום לא ישרף ויקבל טעם מר)..
2
מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים מערבבים ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה..
3
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה, ממשיכים לבשל עוד 15 דקות ומכבים את הגז..
4
אופן הכנת השניצלים:.
5
ממלאים כל פרוסת שניצל בכפית מילוי, או כפית וחצי של המילוי תלוי בגודל השניצל. מגלגלים לרולדה ושמים בצד, כך עושים עם כל השניצלים..
6
בקערה שמים את הביצים עם מעט מלח ומערבבים..
7
במגש שמים את פירורי הלחם עם השומשום ומערבבים..
8
מחממים מחבת עם שמן טובלים את השניצלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם עם השומשום ומטגנים עד לקבלת צבע שחום יפה..
9
אוכלים עם טחינה, סלט ירקות סלט מטבוחה או רק את השניצל טעים מאד.
1
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת צבע זהוב שקוף, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט (להיזהר לא לטגן יותר מידי כדי שהשום לא ישרף ויקבל טעם מר)..
2
מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים מערבבים ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה..
3
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה, ממשיכים לבשל עוד 15 דקות ומכבים את הגז..
4
אופן הכנת השניצלים:.
5
ממלאים כל פרוסת שניצל בכפית מילוי, או כפית וחצי של המילוי תלוי בגודל השניצל. מגלגלים לרולדה ושמים בצד, כך עושים עם כל השניצלים..
6
בקערה שמים את הביצים עם מעט מלח ומערבבים..
7
במגש שמים את פירורי הלחם עם השומשום ומערבבים..
8
מחממים מחבת עם שמן טובלים את השניצלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם עם השומשום ומטגנים עד לקבלת צבע שחום יפה..
9
אוכלים עם טחינה, סלט ירקות סלט מטבוחה או רק את השניצל טעים מאד.