בקערה קטנה שמים פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור ושמן זית מערבבים ומעסים את העוף מכל הצדדים..
6
שמים בתבנית פירות יבשים צימוקים, שזיפים,משמשים. מכסים ברדיד של ניר כסף ואופים בתנור ב-200 מעלות למשך 2/1 2 - 2 עד שהעוף מקבל גוון חום, מוציאים את רדיד ואופים בערך 15-20 דקות עד לקבלת צבע שחום יפה..
1
שוטפים את האורז ומבשלים אותו חצי בישול..
2
בקערה שמים את האורז, מטגנים את הבצל ומוסיפים לאורז מטגנים קלות את הצימוקים ומוסיפים לאורז. .
בקערה קטנה שמים פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור ושמן זית מערבבים ומעסים את העוף מכל הצדדים..
6
שמים בתבנית פירות יבשים צימוקים, שזיפים,משמשים. מכסים ברדיד של ניר כסף ואופים בתנור ב-200 מעלות למשך 2/1 2 - 2 עד שהעוף מקבל גוון חום, מוציאים את רדיד ואופים בערך 15-20 דקות עד לקבלת צבע שחום יפה..