ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה, כרכום, מעט כמון
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את החזה עוף ולפרוס לפרוסות דקות.
-
2
להכין תערובת של התיבול: מעט שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, כרכום ומעט כמון.
-
3
לטבול את חזה העוף בתערובת.
-
4
להניח על מחבת פסים חמה על הגז.
-
5
להפוך את הפרוסה לצידה השני..
-
6
בתאבון 💕.
1
להפשיר את החזה עוף ולפרוס לפרוסות דקות.
2
להכין תערובת של התיבול: מעט שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, כרכום ומעט כמון.
3
לטבול את חזה העוף בתערובת.
4
להניח על מחבת פסים חמה על הגז.
5
להפוך את הפרוסה לצידה השני..
6
בתאבון 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים