אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,370
צפיות

חזה עוף במחבת פסים

המתכון של
חזה עוף במחבת פסים

בריא טעים וקל להכנה.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חזה עוף
  • שמן זית
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה, כרכום, מעט כמון
אופן ההכנה
  • 1

    להפשיר את החזה עוף ולפרוס לפרוסות דקות.


  • 2

    להכין תערובת של התיבול: מעט שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, כרכום ומעט כמון.


  • 3

    לטבול את חזה העוף בתערובת.


  • 4

    להניח על מחבת פסים חמה על הגז.


  • 5

    להפוך את הפרוסה לצידה השני..


  • 6

    בתאבון 💕.


1

להפשיר את החזה עוף ולפרוס לפרוסות דקות.


2

להכין תערובת של התיבול: מעט שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, כרכום ומעט כמון.


3

לטבול את חזה העוף בתערובת.


4

להניח על מחבת פסים חמה על הגז.


5

להפוך את הפרוסה לצידה השני..


6

בתאבון 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים