לןגן

חזה עוף במחבת פסים

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 24/08/2018 | 07:04
חזה עוף במחבת פסים

תקציר המתכון: בריא טעים וקל להכנה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את החזה עוף ולפרוס לפרוסות דקות

  2. להכין תערובת של התיבול: מעט שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, כרכום ומעט כמון

  3. לטבול את חזה העוף בתערובת

  4. להניח על מחבת פסים חמה על הגז

  5. להפוך את הפרוסה לצידה השני.

  6. בתאבון 💕