נניח את חלקי העוף בתבנית חד פעמית....את התפוחי אדמה נחרוץ פסים לא עד הסוף ונוסיף לתבנית
אופן ההכנה
1
נכין בלילה.
2
2 כפות רוטב שזיפים לעוף של חברת קנור.
3
3 כפות שמן זית.
4
כף סילאן.
5
חצי כפית כורכום.
6
כפית פפריקה .
7
כף תבלין לפרגיות או לעוף.
8
חצי כוס מים רותחים לפתיחת הבלילה נערבב היטב.
9
נשפוך את הבלילה על העופות והתפוחי אדמה ..,נוסיף תיבול פלפל שחור גרוס....כף מלח גס...ושומשום לקישוט.
10
נכניס לתנור שחומם ל 200 מעלות לא נכסה לא חייב....לאחר חצי שעה נוריד לחום 160 מעלות לעוד כ 40 דקות ....זמני התנור משתנים מתנור לתנור....מידי פעם ניצוק רוטב על העופות באמצעות כף על מנת שלא יתייבש.
11
הערה ניתן להמיר את הרוטב שזיפים ברוטב אחר כגון...טריאקי...צ'ילי מתוק וכד'.
1
נכין בלילה.
2
2 כפות רוטב שזיפים לעוף של חברת קנור.
3
3 כפות שמן זית.
4
כף סילאן.
5
חצי כפית כורכום.
6
כפית פפריקה .
7
כף תבלין לפרגיות או לעוף.
8
חצי כוס מים רותחים לפתיחת הבלילה נערבב היטב.
9
נשפוך את הבלילה על העופות והתפוחי אדמה ..,נוסיף תיבול פלפל שחור גרוס....כף מלח גס...ושומשום לקישוט.
10
נכניס לתנור שחומם ל 200 מעלות לא נכסה לא חייב....לאחר חצי שעה נוריד לחום 160 מעלות לעוד כ 40 דקות ....זמני התנור משתנים מתנור לתנור....מידי פעם ניצוק רוטב על העופות באמצעות כף על מנת שלא יתייבש.
11
הערה ניתן להמיר את הרוטב שזיפים ברוטב אחר כגון...טריאקי...צ'ילי מתוק וכד'.