לןגן

עוף עם תפו"א מניפות ברוטב שזיפים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/08/2018 | 23:44
עוף עם תפו"א מניפות ברוטב שזיפים

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נכין בלילה

  2. 2 כפות רוטב שזיפים לעוף של חברת קנור

  3. 3 כפות שמן זית

  4. כף סילאן

  5. חצי כפית כורכום

  6. כפית פפריקה

  7. כף תבלין לפרגיות או לעוף

  8. חצי כוס מים רותחים לפתיחת הבלילה נערבב היטב

  9. נשפוך את הבלילה על העופות והתפוחי אדמה ..,נוסיף תיבול פלפל שחור גרוס....כף מלח גס...ושומשום לקישוט

  10. נכניס לתנור שחומם ל 200 מעלות לא נכסה לא חייב....לאחר חצי שעה נוריד לחום 160 מעלות לעוד כ 40 דקות ....זמני התנור משתנים מתנור לתנור....מידי פעם ניצוק רוטב על העופות באמצעות כף על מנת שלא יתייבש

  11. הערה ניתן להמיר את הרוטב שזיפים ברוטב אחר כגון...טריאקי...צ'ילי מתוק וכד'