ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם סטייק פרגית פרוס ל 3
-
-
-
-
-
כוס מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף
-
-
-
כף תבלין פלדלפיה או גריל עוף
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל ,נוסיף את הסילאן ונערבב דקה,.
-
2
נוסיף את הכורכום,פפריקה,גריל עוף או פלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים,נניח את הפרגיות נטגן על התבלינים דקה מכל צד,.
-
3
נוסיף את המים עם האבקת מרק עוף,מלח,פלפל שחור גרוס והעגבניות ,נערבב היטב.
-
4
נמניך להבה,נבשל חצי שעה,נסיר מכסה נפזר מעט כוסברה,נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה ,בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל ,נוסיף את הסילאן ונערבב דקה,.
2
נוסיף את הכורכום,פפריקה,גריל עוף או פלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים,נניח את הפרגיות נטגן על התבלינים דקה מכל צד,.
3
נוסיף את המים עם האבקת מרק עוף,מלח,פלפל שחור גרוס והעגבניות ,נערבב היטב.
4
נמניך להבה,נבשל חצי שעה,נסיר מכסה נפזר מעט כוסברה,נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה ,בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים