ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם פרגיות חתוכות לחצי
-
7 בצלצלי שאלוט חצויים ל 4 ( או 2 בצלים סגולים פרוסים ל 6)
-
6 תפו" א קטנים שטופים עם קליפה פרוסים לעיגולים
-
בטטה אחת קלופה פרוסה לעיגולים
-
-
-
-
-
-
-
כף תבלין גריל עוף או פלדלפיה
-
-
אופן ההכנה
-
1
להניח את הפרגיות התפו"א ,הבטטה והבצלים בקערה.
-
2
בקערית נפרדת ,נשים את השמן המים והתבלינים למעט מלח גס,פלפל שחור גרוס ושומשום.
-
3
נערבב היטב ,נמזוג על הפרגיות והתפוחי אדמה והבצלים לערבב היטב.
-
4
להעביר לתבנית שמתאימה לתנור.
-
5
לפזר פלפל שחור גרוס,מלח גס ושומשום..
-
6
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ..חצי שעה ( לא לכסות).
-
7
כעת נוריד ל 160 מעלות עד לריכוך התפוחי אדמה ( כ 40 דקות ) נזגג כפית דבש ונשאיר בתנור לעוד 5 דקות .
-
8
לא טורבו !! .
1
להניח את הפרגיות התפו"א ,הבטטה והבצלים בקערה.
2
בקערית נפרדת ,נשים את השמן המים והתבלינים למעט מלח גס,פלפל שחור גרוס ושומשום.
3
נערבב היטב ,נמזוג על הפרגיות והתפוחי אדמה והבצלים לערבב היטב.
4
להעביר לתבנית שמתאימה לתנור.
5
לפזר פלפל שחור גרוס,מלח גס ושומשום..
6
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ..חצי שעה ( לא לכסות).
7
כעת נוריד ל 160 מעלות עד לריכוך התפוחי אדמה ( כ 40 דקות ) נזגג כפית דבש ונשאיר בתנור לעוד 5 דקות .
8
לא טורבו !! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים