לןגן

פרגיות תפו"א בטטה בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 29/06/2018 | 02:05
פרגיות תפו"א בטטה בתנור

תקציר המתכון: בזיגוג דבש 😋

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הפרגיות התפו"א ,הבטטה והבצלים בקערה

  2. בקערית נפרדת ,נשים את השמן המים והתבלינים למעט מלח גס,פלפל שחור גרוס ושומשום

  3. נערבב היטב ,נמזוג על הפרגיות והתפוחי אדמה והבצלים לערבב היטב

  4. להעביר לתבנית שמתאימה לתנור

  5. לפזר פלפל שחור גרוס,מלח גס ושומשום.

  6. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ..חצי שעה ( לא לכסות)

  7. כעת נוריד ל 160 מעלות עד לריכוך התפוחי אדמה ( כ 40 דקות ) נזגג כפית דבש ונשאיר בתנור לעוד 5 דקות

  8. לא טורבו !!