אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,620
צפיות

פוטטוס ושניצל בציפוי פירורי ביסלי בטעם בריל

המתכון של
פוטטוס ושניצל בציפוי פירורי ביסלי בטעם בריל

כל מילה מיותרת 👌🏻

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חבילת חטיף ביסלי בטעם גריל טחון עד פירורים
  • פירורי לחם מוזהבים
  • 3 תפו"א ללא קליפה חתוך לפלחים גדולות
  • כף עד 2 כפיות תבלין שווארמה לפי הטעם
  • חזה עוף חתוך לשניצלים
  • אופן ההכנה
  • 1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
  • 2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻
אופן ההכנה
  • 1

    1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם מערבבים ומטגנים בשמן עמוק.


  • 2

    2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻.


1

1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם מערבבים ומטגנים בשמן עמוק.


2

2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים