לןגן

פוטטוס ושניצל בציפוי פירורי ביסלי בטעם בריל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/06/2018 | 02:42
פוטטוס ושניצל בציפוי פירורי ביסלי בטעם בריל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌🏻

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם מערבבים ומטגנים בשמן עמוק

  2. 2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻