פוטטוס ושניצל בציפוי פירורי ביסלי בטעם בריל
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/06/2018 | 02:42
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת 👌🏻
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילת חטיף ביסלי בטעם גריל טחון עד פירורים
-
פירורי לחם מוזהבים
-
3 תפו"א ללא קליפה חתוך לפלחים גדולות
-
כף עד 2 כפיות תבלין שווארמה לפי הטעם
-
חזה עוף חתוך לשניצלים
-
אופן ההכנה
-
1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
-
2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻
אופן הכנה
-
1) שמים את התפו"א בקערה ושמים את תבלין פירורי לחם מערבבים ומטגנים בשמן עמוק
-
2)טובלים את השניצל בביצה לאחר מכן בפירורי ביסלי מעורב ב פירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק ויש לחם מנה מושלמת בטעם ביסלי גריל👌🏻👌🏻