1)מערבבים את הגמבה עם 3 כפות טריאקי ומקפיצים על מחבת כ5 דק.
2
2)מערבבים את הפטריות עם 3 כפות רוטב טריאקי ומוסיפים אותם למחבת לממשיכים לעוד 5 דק במקביל מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו מצד לצד עד להזהבה לאחך מכן חותכים לחתיכות לעוד 2 רק על הגז .
3
3) שופכים לצלחת ומטגנים את הבצל לבד ומוסיפים אותו מעל .
4
בתאבון.
1
1)מערבבים את הגמבה עם 3 כפות טריאקי ומקפיצים על מחבת כ5 דק.
2
2)מערבבים את הפטריות עם 3 כפות רוטב טריאקי ומוסיפים אותם למחבת לממשיכים לעוד 5 דק במקביל מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו מצד לצד עד להזהבה לאחך מכן חותכים לחתיכות לעוד 2 רק על הגז .
3
3) שופכים לצלחת ומטגנים את הבצל לבד ומוסיפים אותו מעל .