לןגן

חזה עוף מוקפץ על מחבת עם פטריות פורטבלו גמבה ובצל עם רוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/06/2018 | 08:52
חזה עוף מוקפץ על מחבת עם פטריות פורטבלו גמבה  ובצל עם רוטב טריאקי

תקציר המתכון: פשוט וטעים👌🏻👌🏻👌🏻

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מערבבים את הגמבה עם 3 כפות טריאקי ומקפיצים על מחבת כ5 דק

  2. 2)מערבבים את הפטריות עם 3 כפות רוטב טריאקי ומוסיפים אותם למחבת לממשיכים לעוד 5 דק במקביל מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו מצד לצד עד להזהבה לאחך מכן חותכים לחתיכות לעוד 2 רק על הגז

  3. 3) שופכים לצלחת ומטגנים את הבצל לבד ומוסיפים אותו מעל

  4. בתאבון