תקציר המתכון: פשוט וטעים👌🏻👌🏻👌🏻
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
1)מערבבים את הגמבה עם 3 כפות טריאקי ומקפיצים על מחבת כ5 דק
2)מערבבים את הפטריות עם 3 כפות רוטב טריאקי ומוסיפים אותם למחבת לממשיכים לעוד 5 דק במקביל מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו מצד לצד עד להזהבה לאחך מכן חותכים לחתיכות לעוד 2 רק על הגז
3) שופכים לצלחת ומטגנים את הבצל לבד ומוסיפים אותו מעל
בתאבון