אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

5,707
צפיות

עוף עם בצל סגול וסילאן

המתכון של
עוף עם בצל סגול וסילאן

מנה חגיגית וטעימה בטירוף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חומרים
  • 4 כרעיים מחולקים ל-2
  • 3 בצלים סגולים פרוסים
  • 3 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס סילאן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    מסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה. מניחים מעל את הכרעיים ומפזרים אבקת מרק ושמן זית, שופכים סילאן, מלח ופלפל ומכסים בניר אלומיניום. צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..


  • 2

    אפשר להוסיף תפוחי אדמה קטנים חצויים..


  • 3

    .


  • 4

    מורידים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה לצבע שחום..


1

מסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה. מניחים מעל את הכרעיים ומפזרים אבקת מרק ושמן זית, שופכים סילאן, מלח ופלפל ומכסים בניר אלומיניום. צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות..


2

אפשר להוסיף תפוחי אדמה קטנים חצויים..


3

.


4

מורידים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה לצבע שחום..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים