תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה בטירוף
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה. מניחים מעל את הכרעיים ומפזרים אבקת מרק ושמן זית, שופכים סילאן, מלח ופלפל ומכסים בניר אלומיניום. צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אפשר להוסיף תפוחי אדמה קטנים חצויים.
מורידים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה לצבע שחום.