לןגן

עוף עם בצל סגול וסילאן

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 30/01/2018 | 02:34
עוף עם בצל סגול וסילאן

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה בטירוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה. מניחים מעל את הכרעיים ומפזרים אבקת מרק ושמן זית, שופכים סילאן, מלח ופלפל ומכסים בניר אלומיניום. צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

  2. אפשר להוסיף תפוחי אדמה קטנים חצויים.

  3. מורידים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה לצבע שחום.