אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,428
צפיות

שוקי עוף בציפוי פירורים

המתכון של
שוקי עוף בציפוי פירורים

לארוחת צהריים מעניינת וטעימה, הילדוד'ס משתגעים על זה, יאמי יאמ...

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת שוקיי עוף
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קטשופ
  • 1 כף פפריקה
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • 6 כפות מים
  • פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
  • 1

    טורפים את הביצים בתוך קערה, מוסיפים: קטשופ, פפריקה, שום כתוש, מים, מלח ופלפל שחור. מרבבים היטב הכל יחד. בצלחת עמוקה אחרת שמים את פירורי הלחם..


  • 2

    טובלים את שוקיי העוף בתערובת שהכנו ולאחר מכן בפרורי הלחם. מניחים את השוקיים המצופים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. צולים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות. רצוי להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות..


  • 3

    מגישים את שוקיי העוף כשהם עטופים מלמטה בנייר אלומיניום, כך נוח להחזיק את השוק ולאכול בהנאה....


1

טורפים את הביצים בתוך קערה, מוסיפים: קטשופ, פפריקה, שום כתוש, מים, מלח ופלפל שחור. מרבבים היטב הכל יחד. בצלחת עמוקה אחרת שמים את פירורי הלחם..


2

טובלים את שוקיי העוף בתערובת שהכנו ולאחר מכן בפרורי הלחם. מניחים את השוקיים המצופים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. צולים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות. רצוי להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות..


3

מגישים את שוקיי העוף כשהם עטופים מלמטה בנייר אלומיניום, כך נוח להחזיק את השוק ולאכול בהנאה....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים