לןגן

שוקי עוף בציפוי פירורים

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/01/2018 | 10:08
שוקי עוף בציפוי פירורים

תקציר המתכון: לארוחת צהריים מעניינת וטעימה, הילדוד'ס משתגעים על זה, יאמי יאמ...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טורפים את הביצים בתוך קערה, מוסיפים: קטשופ, פפריקה, שום כתוש, מים, מלח ופלפל שחור. מרבבים היטב הכל יחד. בצלחת עמוקה אחרת שמים את פירורי הלחם.

  2. טובלים את שוקיי העוף בתערובת שהכנו ולאחר מכן בפרורי הלחם. מניחים את השוקיים המצופים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. צולים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות. רצוי להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות.

  3. מגישים את שוקיי העוף כשהם עטופים מלמטה בנייר אלומיניום, כך נוח להחזיק את השוק ולאכול בהנאה...