אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,508
צפיות

עוף ברוטב תפוזים בתוספת תפו"א ובטטה

המתכון של
עוף ברוטב תפוזים בתוספת תפו"א ובטטה

מנה טעימה ומיוחדת, ממליצה בחום!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 חב' כרעיים
  • כ-6 תפו"א בינוניים חתוכים לחצאי פרוסות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לחצאי פרוסות
  • עלי תימין או תימין מיובש
  • תיבול לעוף
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים טבעי סחוט
  • כף דבש
  • כף סילאן
  • כף שמן זית
  • כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות מלח
  • כפית פלפל שחור
  • תיבול לתפו"א
  • 4 כפות שמן זית
  • כף סילאן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות מלח
  • כפית שטוחה של פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה, מערבבים את כל מרכיבי התיבול של העוף בקערית נפרדת ומתבלים את הכרעיים מכל צדדיהם, מפזרים מעל את התימין..


  • 2

    בתבנית נפרדת מניחים את תפו"א, מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה נפרדת ומתבלים היטב את תפו"א, מפזרים מעל את התימין..


  • 3

    מכניסים את 2 התבניות לתנור וצולים ב-180 מעלות במשך שעה וחצי - שעתיים..


1

מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה, מערבבים את כל מרכיבי התיבול של העוף בקערית נפרדת ומתבלים את הכרעיים מכל צדדיהם, מפזרים מעל את התימין..


2

בתבנית נפרדת מניחים את תפו"א, מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה נפרדת ומתבלים היטב את תפו"א, מפזרים מעל את התימין..


3

מכניסים את 2 התבניות לתנור וצולים ב-180 מעלות במשך שעה וחצי - שעתיים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים