לןגן

עוף ברוטב תפוזים בתוספת תפו"א ובטטה

מאת: לילך טייב, פורסם: 27/01/2018 | 13:12
עוף ברוטב תפוזים בתוספת תפו"א ובטטה

תקציר המתכון: מנה טעימה ומיוחדת, ממליצה בחום!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תיבול לעוף

תיבול לתפו"א

אופן הכנה

  1. מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה, מערבבים את כל מרכיבי התיבול של העוף בקערית נפרדת ומתבלים את הכרעיים מכל צדדיהם, מפזרים מעל את התימין.

  2. בתבנית נפרדת מניחים את תפו"א, מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה נפרדת ומתבלים היטב את תפו"א, מפזרים מעל את התימין.

  3. מכניסים את 2 התבניות לתנור וצולים ב-180 מעלות במשך שעה וחצי - שעתיים.