אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

25,692
צפיות

קציצות חזה עוף ברוטב אדום

המתכון של
קציצות חזה עוף ברוטב אדום

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקציצות
  • קילו חזה עוף טחון
  • בצל גדול
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • 3 פלפלים חריפים
  • 2 ביצים
  • כוס פירורי לחם 250 מ"ל
  • כף פפריקה
  • כף כמון
  • כף פלפל שחור גרוס
  • כף כורכום
  • כף מרק עוף
  • מלח לפי טעם
  • לרוטב
  • 10 שיני שום שלמות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 2 עגבניות פרוסות לפרוסות
  • פלפל חריף ירוק עיגולים
  • פלפל סודני חתוך לרצועות
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים את חזה העוף, הבצל, הירק והפלפלים במיקסר ומוסיפים לעיסה 2 ביצים, פרורי לחם ותיבול.


  • 2

    מערבבים טוב טוב עד לעיסה אחידה.


  • 3

    מכינים את הרוטב - מטגנים את כל מרכיבי הרוטב בשמן עמוק ומוסיפים כוסברה.


  • 4

    מוסיפים כף גדושה פפריקה ומערבב אותה יחד עם השמן.


  • 5

    מוסיפים כפית גדושה כורכום, כפית גדושה מרק עוף וכפית גדושה כמון.


  • 6

    מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.


  • 7

    מכינים מהעיסה קציצות ומניחים בתוך הרוטב על אש בינונית למשך 25 דק' עם מכסה חצי סגור.


1

טוחנים את חזה העוף, הבצל, הירק והפלפלים במיקסר ומוסיפים לעיסה 2 ביצים, פרורי לחם ותיבול.


2

מערבבים טוב טוב עד לעיסה אחידה.


3

מכינים את הרוטב - מטגנים את כל מרכיבי הרוטב בשמן עמוק ומוסיפים כוסברה.


4

מוסיפים כף גדושה פפריקה ומערבב אותה יחד עם השמן.


5

מוסיפים כפית גדושה כורכום, כפית גדושה מרק עוף וכפית גדושה כמון.


6

מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.


7

מכינים מהעיסה קציצות ומניחים בתוך הרוטב על אש בינונית למשך 25 דק' עם מכסה חצי סגור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים