אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

7,345
צפיות

חזה עוף במלית בשר טחון וצימוקים

המתכון של
חזה עוף במלית בשר טחון וצימוקים

חגיגה של מנה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מלית
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • קופסת פטריות קצוצות
  • בצל קצוץ קטן
  • חופן כוסברה קצוצה
  • לטגן את הבצל עד להשחמה ,לתבל בחצי כפית כורכום,כף שטוחה פפריקה מתוקה,כפית בהרט,פלפל שחור ומלח
  • להוסיף את הבשר טחון ואת הפטריות ,לערבב עם מזלג על מנת לפתוח את הבשר ,עד ששינה את צבעו ,מוכן ולצנן.
  • קילו חזה עוף פרוס דק דק
  • למלא במרכז החזה מהמלית ,לסגור מהצדדים לכיון המרכז ולגלגל,לחמם במיקרו כמה שניות דבש,להבריש את החזה עוף מלמעלה .
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן ברבע כוס שמן 2 בצלים גדולים להוסיף 2 כפות סילאן עד להשחמה ,להניח את החזה עוף על הבצל ל 5 דקות מהצד של הסגירה כך הוא נסגר ולא נפתח בבישול .


  • 2

    לפזר חופן צימוקים ,לתבל פלפל שחור גרוס ,מעט קינמון וכוס מים רותחים עם כף מרק עוף ..


  • 3

    לבשל עד לצמצום הנוזלים בערך 35 דקות להבה נמוכה .


1

לטגן ברבע כוס שמן 2 בצלים גדולים להוסיף 2 כפות סילאן עד להשחמה ,להניח את החזה עוף על הבצל ל 5 דקות מהצד של הסגירה כך הוא נסגר ולא נפתח בבישול .


2

לפזר חופן צימוקים ,לתבל פלפל שחור גרוס ,מעט קינמון וכוס מים רותחים עם כף מרק עוף ..


3

לבשל עד לצמצום הנוזלים בערך 35 דקות להבה נמוכה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים