לןגן

חזה עוף במלית בשר טחון וצימוקים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/12/2017 | 10:42
חזה עוף במלית בשר טחון וצימוקים

תקציר המתכון: חגיגה של מנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן ברבע כוס שמן 2 בצלים גדולים להוסיף 2 כפות סילאן עד להשחמה ,להניח את החזה עוף על הבצל ל 5 דקות מהצד של הסגירה כך הוא נסגר ולא נפתח בבישול

  2. לפזר חופן צימוקים ,לתבל פלפל שחור גרוס ,מעט קינמון וכוס מים רותחים עם כף מרק עוף .

  3. לבשל עד לצמצום הנוזלים בערך 35 דקות להבה נמוכה