ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל נוסיף את השום לטיגון קצר , חצי כפית כורכום, כפית פפריקה נערבב דקה נניח את חלקי העוף ונטגן על התבלינים דקה מכל צד .נוסיף את העגבניה .
2
נוסיף פלפל שחור גרוס.
3
חצי כפית כמון מעט מלח וכף אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים .
4
נבשל כ 20 דקות ואז נוסיף את פירחי הכרובית .
5
נטמיע אותם ברוטב ננענע את הסיר...נבשל לעוד כ 30 דקות עד שהעוף מוכן.
6
נפזר כפית כוסברה יבשה בישול של עוד 5 דקות ומוכן..
7
הערה מי שמשתמשת בכרובית טריה יש להרתיחה ל 10 דקות במים רותחים עם מלח וכף חומץ ואז לסנן ולבשל לפי המתכון.
8
בהצלחה אילנית 💖.
1
ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל נוסיף את השום לטיגון קצר , חצי כפית כורכום, כפית פפריקה נערבב דקה נניח את חלקי העוף ונטגן על התבלינים דקה מכל צד .נוסיף את העגבניה .
2
נוסיף פלפל שחור גרוס.
3
חצי כפית כמון מעט מלח וכף אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים .
4
נבשל כ 20 דקות ואז נוסיף את פירחי הכרובית .
5
נטמיע אותם ברוטב ננענע את הסיר...נבשל לעוד כ 30 דקות עד שהעוף מוכן.
6
נפזר כפית כוסברה יבשה בישול של עוד 5 דקות ומוכן..
7
הערה מי שמשתמשת בכרובית טריה יש להרתיחה ל 10 דקות במים רותחים עם מלח וכף חומץ ואז לסנן ולבשל לפי המתכון.