תבלינים - 1 כף מחוקה של סוכר חום + 1 כף גדושה טרגון יבש (או עלים קצוצים מכמה ענפי טרגון טרי) + 1 כפית מחוקה תימין יבש (או עלים טריים) + פלפל שחור גרוס + מלח (מעדיפה להוסיף בסוף לרוטב כי העוף מוכשר)
3. הסמכת הרוטב בתום האפייה
1 כף גדושה קמח / קורנפלור
1 כוס מים
אופן ההכנה
1
הכנה יום מראש - להשרות את העוף ברוטב השרייה למשך לילה.
2
האפייה - לחמם תנור ל-200 מעלות ולהכין תבנית מרופדת בנייר אפייה. להניח בתבנית את הרוטב והעוף, כשהעור פונה כלפי מעלה . לאפות משך כשעה ולהפוך את הנתחים פעמיים במהלך האפייה.
3
הסמכת הרוטב בתום האפייה - להניח את העוף בכלי הגשה מכוסה ולשמור על חומו. לצקת את הרוטב לקלחת ולהסיר שומן עודף. להסמיך עם תערובת בחושה של מים וקמח/קורנפלור.
4
לתקן טעמים.
5
תוספות (ראו במתכונים נפרדים) - תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול, אורז בסמטי או מניפת בטטות בעשבי תיבול .
1
הכנה יום מראש - להשרות את העוף ברוטב השרייה למשך לילה.
2
האפייה - לחמם תנור ל-200 מעלות ולהכין תבנית מרופדת בנייר אפייה. להניח בתבנית את הרוטב והעוף, כשהעור פונה כלפי מעלה . לאפות משך כשעה ולהפוך את הנתחים פעמיים במהלך האפייה.
3
הסמכת הרוטב בתום האפייה - להניח את העוף בכלי הגשה מכוסה ולשמור על חומו. לצקת את הרוטב לקלחת ולהסיר שומן עודף. להסמיך עם תערובת בחושה של מים וקמח/קורנפלור.
4
לתקן טעמים.
5
תוספות (ראו במתכונים נפרדים) - תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול, אורז בסמטי או מניפת בטטות בעשבי תיבול .