תקציר המתכון: הריחות מחלחלים אל המידשאות ושבילי הקיבוץ ומקדמים את פני בני הבית בערבי שישי. כלתי שמחה תמיד לגלות שהניחוחות מקורם בארוחה שמחכה לה.....
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנה יום מראש - להשרות את העוף ברוטב השרייה למשך לילה
האפייה - לחמם תנור ל-200 מעלות ולהכין תבנית מרופדת בנייר אפייה. להניח בתבנית את הרוטב והעוף, כשהעור פונה כלפי מעלה . לאפות משך כשעה ולהפוך את הנתחים פעמיים במהלך האפייה
הסמכת הרוטב בתום האפייה - להניח את העוף בכלי הגשה מכוסה ולשמור על חומו. לצקת את הרוטב לקלחת ולהסיר שומן עודף. להסמיך עם תערובת בחושה של מים וקמח/קורנפלור
לתקן טעמים
תוספות (ראו במתכונים נפרדים) - תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול, אורז בסמטי או מניפת בטטות בעשבי תיבול