אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

766
צפיות

עוף ברוטב לימוני וגריל במילוי בורגול ופולים

עוף ברוטב לימוני וגריל במילוי בורגול ופולים

עוף ברוטב לימוני וגריל במילוי בורגול ופולים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה נשים כוס בורגול ונשרה במים חמימים כחצי שעה. נטגן בצל להשחמה ונוסיף כוס פולים ירוקים קפואים...שהפשרנו..


  • 2

    ❤סיון מלול❤.


  • 3

    ל 5 דק' נסנן את הבורגול מנוזלים ונוסיף לטיגון דל הפולים... כעת נתבל בכמוו מלח פלפל שחור גרוס וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה..


  • 4

    נמלא עוף שלם נסגור עם קיסם שיניים שכל התעורבת לא תצא..


  • 5

    בקערה נערבב כוס שמן זית, כף תבלין גריל, 3 שיני שום קצוצות, לימון 1 בלי קליפה חתוך לקוביות, מלח פלפל וחצי כפית כמון לערבב הכל ולצפות את העוף מכל צידיו. לכסות בנייר כסף ולאפות על חום 190 מעלות לשעה. להוציא את הנייר אחריי שעה ולתת לו השחמה יפה. עד שמקבל את הצבע היפה להוציא .


1

בקערה נשים כוס בורגול ונשרה במים חמימים כחצי שעה. נטגן בצל להשחמה ונוסיף כוס פולים ירוקים קפואים...שהפשרנו..


2

❤סיון מלול❤.


3

ל 5 דק' נסנן את הבורגול מנוזלים ונוסיף לטיגון דל הפולים... כעת נתבל בכמוו מלח פלפל שחור גרוס וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה..


4

נמלא עוף שלם נסגור עם קיסם שיניים שכל התעורבת לא תצא..


5

בקערה נערבב כוס שמן זית, כף תבלין גריל, 3 שיני שום קצוצות, לימון 1 בלי קליפה חתוך לקוביות, מלח פלפל וחצי כפית כמון לערבב הכל ולצפות את העוף מכל צידיו. לכסות בנייר כסף ולאפות על חום 190 מעלות לשעה. להוציא את הנייר אחריי שעה ולתת לו השחמה יפה. עד שמקבל את הצבע היפה להוציא .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים