1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה.
2
2) חותכים את התפו"א.
3
לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה .
4
3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה.
5
בישול המפרום:.
6
מטגנים את הבצל עם הגמבה מוסיפים את כל השאר מטגנים לכמה דק🕰מוסיפים את המים מוסדרים את המפרום בעיגול , מבשלים על אש נמוכה עד ל25 דק🕰ומכניסים קסם לבדוק עם התפו"א מבושל .
7
מגישים ומספרים כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.
8
בתאבון.
9
Jacqueline fadelon.
1
1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה.
2
2) חותכים את התפו"א.
3
לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה .
4
3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה.
5
בישול המפרום:.
6
מטגנים את הבצל עם הגמבה מוסיפים את כל השאר מטגנים לכמה דק🕰מוסיפים את המים מוסדרים את המפרום בעיגול , מבשלים על אש נמוכה עד ל25 דק🕰ומכניסים קסם לבדוק עם התפו"א מבושל .