אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,340
צפיות

מפרום של ז'קלין עם בשר עוף בלבד

המתכון של
מפרום של ז'קלין עם בשר עוף בלבד

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500גרם בשר עוף טחון
  • 250 גרם בשר אדום טחון
  • 1 בצלים קצוץ דק
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 עגבנייה מגורדת
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 4 פרוסות לחם יבש רטובים ,סחוטים ומגורדים
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף כורכום
  • 1 כף קינמון
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כוס ורבע פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 5 תפו"א למילוי
  • מצריכים לבישול ל10 מפרומות
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי גמבה קצוצה
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • מלח לפי הטעם
  • 1כוס מים
  • קצת כוסברה קצוצה לפיזור
  • בתאבון
  • Jacqueline fadelon
אופן ההכנה
  • 1

    1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה.


  • 2

    2) חותכים את התפו"א.


  • 3

    לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה .


  • 4

    3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה.


  • 5

    בישול המפרום:.


  • 6

    מטגנים את הבצל עם הגמבה מוסיפים את כל השאר מטגנים לכמה דק🕰מוסיפים את המים מוסדרים את המפרום בעיגול , מבשלים על אש נמוכה עד ל25 דק🕰ומכניסים קסם לבדוק עם התפו"א מבושל .


  • 7

    מגישים ומספרים כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.


  • 8

    בתאבון.


  • 9

    Jacqueline fadelon.


1

1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה.


2

2) חותכים את התפו"א.


3

לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה .


4

3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה.


5

בישול המפרום:.


6

מטגנים את הבצל עם הגמבה מוסיפים את כל השאר מטגנים לכמה דק🕰מוסיפים את המים מוסדרים את המפרום בעיגול , מבשלים על אש נמוכה עד ל25 דק🕰ומכניסים קסם לבדוק עם התפו"א מבושל .


7

מגישים ומספרים כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.


8

בתאבון.


9

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים