ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 תפו"א מבושלים ומעוכים לפירה
אופן ההכנה
-
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית, מוסיפים את הבשר עוף .
-
2
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
-
3
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת , סוגרים מגלגלים לכדורים בגודל של פלאפל .
-
4
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
-
5
ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים עבים .
-
6
מטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
-
7
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
-
8
בהצלחה.
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית, מוסיפים את הבשר עוף .
2
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
3
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת , סוגרים מגלגלים לכדורים בגודל של פלאפל .
4
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
5
ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים עבים .
6
מטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
7
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
8
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים