ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מטגנים את הקוביות עוף עד להזהבה .
-
2
2)בסיר אחר מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותם לעוף.
-
3
3)מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב .
-
4
4) מוסיפים את התפו"א ואת כל השאר , מערבבים ומבשלים ללא תוספת מים על אש נמוכה עד להתרככות של התפו"א.
-
5
בתיאבון.
1
1)מטגנים את הקוביות עוף עד להזהבה .
2
2)בסיר אחר מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותם לעוף.
3
3)מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב .
4
4) מוסיפים את התפו"א ואת כל השאר , מערבבים ומבשלים ללא תוספת מים על אש נמוכה עד להתרככות של התפו"א.
5
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים