לןגן

חזה עוף עם פיסטוקים ברוטב טריאקי סויה ודבש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/10/2017 | 10:34
חזה עוף עם פיסטוקים ברוטב טריאקי סויה ודבש

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הקוביות עוף עד להזהבה

  2. 2)בסיר אחר מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותם לעוף

  3. 3)מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב

  4. 4) מוסיפים את התפו"א ואת כל השאר , מערבבים ומבשלים ללא תוספת מים על אש נמוכה עד להתרככות של התפו"א

  5. בתיאבון