ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 תפו"א עם הקליפה פרוסים מאת אילנית בניזרי
-
בטטה עם הקליפה פרוסה לעיגולים
אופן ההכנה
-
1
השתמשתי בסיר מותאם לתנור ממש מומלץ לא נדבק ושומר על הנוזלים.
-
2
להניח את העוף בסיר ומסביב את תפו"א והבטטות.
-
3
בקערית קטנה נשים חצי כוס שמן זית...כף פפריקה...כפית תבלין פלדלפיה וחצי כוס מים .
-
4
נערבב היטב ...נמזוג על העוף והתפוחי אדמה .
-
5
נפזר מלמעלה...מלח גס בערך כפית...פלפל שחור גרוס ושומשום לקישוט.
-
6
נכניס לתנור חום 200 מעלות חצי שעה ואז נוריד ל160 מעלות לעוד כשעה.
-
7
מידי פעם נרטיב את העוף עם כף מהרוטב .
-
8
10 דקות לפני סיום נזגג מעט דבש על העוף ונזהיב לעוד כ 5 דקות בתנור ! .
-
9
למי שאין סיר אפשר בתבנית חד פעמי אך בשלב הראשוני יש לכסות עם נייר כסף לחצי שעה הראשונה ואז להסיר ! .
-
10
אני לא כיסיתי בכלל .
-
11
העוף מגיר נוזלים לכן חצי כוס מים מספיקה ! .
-
12
בהצלחה אילנית בניזרי .
1
השתמשתי בסיר מותאם לתנור ממש מומלץ לא נדבק ושומר על הנוזלים.
2
להניח את העוף בסיר ומסביב את תפו"א והבטטות.
3
בקערית קטנה נשים חצי כוס שמן זית...כף פפריקה...כפית תבלין פלדלפיה וחצי כוס מים .
4
נערבב היטב ...נמזוג על העוף והתפוחי אדמה .
5
נפזר מלמעלה...מלח גס בערך כפית...פלפל שחור גרוס ושומשום לקישוט.
6
נכניס לתנור חום 200 מעלות חצי שעה ואז נוריד ל160 מעלות לעוד כשעה.
7
מידי פעם נרטיב את העוף עם כף מהרוטב .
8
10 דקות לפני סיום נזגג מעט דבש על העוף ונזהיב לעוד כ 5 דקות בתנור ! .
9
למי שאין סיר אפשר בתבנית חד פעמי אך בשלב הראשוני יש לכסות עם נייר כסף לחצי שעה הראשונה ואז להסיר ! .
10
אני לא כיסיתי בכלל .
11
העוף מגיר נוזלים לכן חצי כוס מים מספיקה ! .
12
בהצלחה אילנית בניזרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים