חלקי עוף לפי מספר הסועדים (ניתן להמיר לפרגיות ()מאת אילנית בניזרי
בצל גדול קצוץ
שן שום כתוש
חבילת ערמונים בשקית ואקום
חופן כוסברה קצוצה
סלסלת פטריות חתוכות טריות רצוי פורטבלו הגדולים ( או קופסת שימורים )
אופן ההכנה
1
את הבצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה, להוסיף את השום הכתוש, כפית כורכום ולערבב לפתיחת תבלינים, כעת נוסיף את חלקי העוף נטגן משני הצדדים מספר דקות, נוסיף כוס מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף. ..פלפל שחור גרוס מעט גרגירי פלפל אנגלי ... .נבשל לחצי שעה כעת נוסיף את הערמונים והפטריות נבשל לעוד כ עשרים דקות .
2
לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה.
3
העוף והפטריות מגירות נוזלים לכן לא צריך הרבה מים ...אם חסר תוסיפו חצי כוס מים מהצד ! .
1
את הבצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה, להוסיף את השום הכתוש, כפית כורכום ולערבב לפתיחת תבלינים, כעת נוסיף את חלקי העוף נטגן משני הצדדים מספר דקות, נוסיף כוס מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף. ..פלפל שחור גרוס מעט גרגירי פלפל אנגלי ... .נבשל לחצי שעה כעת נוסיף את הערמונים והפטריות נבשל לעוד כ עשרים דקות .
2
לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה.
3
העוף והפטריות מגירות נוזלים לכן לא צריך הרבה מים ...אם חסר תוסיפו חצי כוס מים מהצד ! .