לןגן

עוף פטריות וערמונים /אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 03/10/2017 | 03:13
עוף פטריות וערמונים /אילנית בניזרי

תקציר המתכון: שילוב מנצח!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה, להוסיף את השום הכתוש, כפית כורכום ולערבב לפתיחת תבלינים, כעת נוסיף את חלקי העוף נטגן משני הצדדים מספר דקות, נוסיף כוס מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף. ..פלפל שחור גרוס מעט גרגירי פלפל אנגלי ... .נבשל לחצי שעה כעת נוסיף את הערמונים והפטריות נבשל לעוד כ עשרים דקות

  2. לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה

  3. העוף והפטריות מגירות נוזלים לכן לא צריך הרבה מים ...אם חסר תוסיפו חצי כוס מים מהצד !