אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

7,998
צפיות

עוף, אורז ובצלים ברוטב מתקתק

המתכון של
עוף, אורז ובצלים ברוטב מתקתק

מנה משביעה, טעימה, קלי קלות להכנה, מתחסלת במהירות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כרעיים עוף או שוקיים שטופים ומנוקים לפי מס' הסועדים
  • 2 כוסות אורז בסמטי או רגיל מבושל ומתובל כרצונכם (אני עשיתי אורז לבן עם כף אבקת מרק עוף+פלפל+מלח)
  • 3 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
  • צנצנת רוטב לעוף עם שזיפים (של כל חברה)
  • תבנית משומנת
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    בתבנית מלבנית משומנת מסדרים את רצועות הבצלים.


  • 3

    מעליהם מניחים את האורז המבושל והמתובל.


  • 4

    מעל האורז מניחים את העוף. .


  • 5

    מוזגים את הרוטב על העוף והאורז. אם השארתם את העור תעסו את העוף גם מתחת לעור. .


  • 6

    מכסים בנייר אפיה, מעליו מניחים נייר כסף ומכניסים לתנור ל- 40 דק'.


  • 7

    מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף והאפייה, הופכים את חתיכות העוף שישחימו יפה מכל הצדדים ומכניסים חזרה לתנור ללא כיסוי לעוד 20 דק'.


  • 8

    בתיאבון ♥.


1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.


2

בתבנית מלבנית משומנת מסדרים את רצועות הבצלים.


3

מעליהם מניחים את האורז המבושל והמתובל.


4

מעל האורז מניחים את העוף. .


5

מוזגים את הרוטב על העוף והאורז. אם השארתם את העור תעסו את העוף גם מתחת לעור. .


6

מכסים בנייר אפיה, מעליו מניחים נייר כסף ומכניסים לתנור ל- 40 דק'.


7

מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף והאפייה, הופכים את חתיכות העוף שישחימו יפה מכל הצדדים ומכניסים חזרה לתנור ללא כיסוי לעוד 20 דק'.


8

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים