תקציר המתכון: מנה משביעה, טעימה, קלי קלות להכנה, מתחסלת במהירות
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל- 180 מעלות
בתבנית מלבנית משומנת מסדרים את רצועות הבצלים
מעליהם מניחים את האורז המבושל והמתובל
מעל האורז מניחים את העוף.
מוזגים את הרוטב על העוף והאורז. אם השארתם את העור תעסו את העוף גם מתחת לעור.
מכסים בנייר אפיה, מעליו מניחים נייר כסף ומכניסים לתנור ל- 40 דק'
מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף והאפייה, הופכים את חתיכות העוף שישחימו יפה מכל הצדדים ומכניסים חזרה לתנור ללא כיסוי לעוד 20 דק'
בתיאבון ♥