לןגן

עוף, אורז ובצלים ברוטב מתקתק

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/09/2017 | 00:05
עוף, אורז ובצלים ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מנה משביעה, טעימה, קלי קלות להכנה, מתחסלת במהירות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. בתבנית מלבנית משומנת מסדרים את רצועות הבצלים

  3. מעליהם מניחים את האורז המבושל והמתובל

  4. מעל האורז מניחים את העוף.

  5. מוזגים את הרוטב על העוף והאורז. אם השארתם את העור תעסו את העוף גם מתחת לעור.

  6. מכסים בנייר אפיה, מעליו מניחים נייר כסף ומכניסים לתנור ל- 40 דק'

  7. מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף והאפייה, הופכים את חתיכות העוף שישחימו יפה מכל הצדדים ומכניסים חזרה לתנור ללא כיסוי לעוד 20 דק'

  8. בתיאבון ♥