חלקי עוף איזה שאוהבים או פילטים עוף ! מאת אילנית בניזרי
2 עגבניות חתוכות לקוביות
בצל גדול חתוך לרצועות
חופן כוסברה קצוצה
4 קישואים חתוכים לעיגולים
אופן ההכנה
1
נטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להשחמה נוסיף כפית סילאן ,נוסיף חצי כפית כורכום,כף גדושה פפריקה ונערבב ,נטגן את העוף קלות משני צידיו (אני מוציאה את העור של העוף ) .
2
נוסיף את העגבניות ,נתבל בפלפל שחור גרוס ,נוסיף את הקישואים וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף ..
3
במהלך הבישול נענע את הסיר ולקראת הסוף נוסיף חופן כוסברה קצוצה .
4
בישול כשעה וחצי להבה נמוכה אם מכינים עם פילטים עוף אז 30 דקות בישול בלבד להבה נמוכה !!,רבע שעה לפני הסוף להסיר את המכסה ולבשל ללא מכסה.
1
נטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להשחמה נוסיף כפית סילאן ,נוסיף חצי כפית כורכום,כף גדושה פפריקה ונערבב ,נטגן את העוף קלות משני צידיו (אני מוציאה את העור של העוף ) .
2
נוסיף את העגבניות ,נתבל בפלפל שחור גרוס ,נוסיף את הקישואים וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף ..
3
במהלך הבישול נענע את הסיר ולקראת הסוף נוסיף חופן כוסברה קצוצה .
4
בישול כשעה וחצי להבה נמוכה אם מכינים עם פילטים עוף אז 30 דקות בישול בלבד להבה נמוכה !!,רבע שעה לפני הסוף להסיר את המכסה ולבשל ללא מכסה.