לןגן

עוף עם קישואים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 24/09/2017 | 11:49
עוף עם קישואים

תקציר המתכון: אצלנו נהוג לסגור את הצום עם התבשיל הזה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להשחמה נוסיף כפית סילאן ,נוסיף חצי כפית כורכום,כף גדושה פפריקה ונערבב ,נטגן את העוף קלות משני צידיו (אני מוציאה את העור של העוף )

  2. נוסיף את העגבניות ,נתבל בפלפל שחור גרוס ,נוסיף את הקישואים וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף .

  3. במהלך הבישול נענע את הסיר ולקראת הסוף נוסיף חופן כוסברה קצוצה

  4. בישול כשעה וחצי להבה נמוכה אם מכינים עם פילטים עוף אז 30 דקות בישול בלבד להבה נמוכה !!,רבע שעה לפני הסוף להסיר את המכסה ולבשל ללא מכסה