נתבל בכף כורכום שטוחה!!ונערבב,נוסיף את חלקי העוף נטגן קלות משני הצדדים...נוסיף את הגזר המגורד,חצי כוס מים רותחים...פלפל שחור גרוס כפית בהרט ומלח לפי הטעם..
3
נבשל את העוף חצי שעה על להבה נמוכה ....
4
נוסיף את האורז ועוד 3.5 כוסות מים רותחים נערבב .
5
נבשל על להבה נמוכה עם מכסה סגור כרבע שעה עד לאידוי המים....בסוף נפתח עם מזלג מעט את האורז...ונכבה..
6
את הסיר נניח בערב בפלטת שבת עד למחרת בבוקר או בתנור חום 100 מעלות ל 8 שעות ..רצוי לבשל בסיר טפלון שלא ידבק....אין צורך להוסיף מים.....
7
מי שרוצה להכין לאותו היום..פשוט לבשל את העוף בישול מלא כ..40 דקות ואז להמשיך את התהליך של המתכון.
1
בסיר שטוח נטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להזהבה.
2
נתבל בכף כורכום שטוחה!!ונערבב,נוסיף את חלקי העוף נטגן קלות משני הצדדים...נוסיף את הגזר המגורד,חצי כוס מים רותחים...פלפל שחור גרוס כפית בהרט ומלח לפי הטעם..
3
נבשל את העוף חצי שעה על להבה נמוכה ....
4
נוסיף את האורז ועוד 3.5 כוסות מים רותחים נערבב .
5
נבשל על להבה נמוכה עם מכסה סגור כרבע שעה עד לאידוי המים....בסוף נפתח עם מזלג מעט את האורז...ונכבה..
6
את הסיר נניח בערב בפלטת שבת עד למחרת בבוקר או בתנור חום 100 מעלות ל 8 שעות ..רצוי לבשל בסיר טפלון שלא ידבק....אין צורך להוסיף מים.....
7
מי שרוצה להכין לאותו היום..פשוט לבשל את העוף בישול מלא כ..40 דקות ואז להמשיך את התהליך של המתכון.