לןגן

טבית צהוב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/09/2017 | 04:56
טבית צהוב

תקציר המתכון: אורז ועוף רוטב צהוב סטייל טבית 😉

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח נטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להזהבה

  2. נתבל בכף כורכום שטוחה!!ונערבב,נוסיף את חלקי העוף נטגן קלות משני הצדדים...נוסיף את הגזר המגורד,חצי כוס מים רותחים...פלפל שחור גרוס כפית בהרט ומלח לפי הטעם.

  3. נבשל את העוף חצי שעה על להבה נמוכה ...

  4. נוסיף את האורז ועוד 3.5 כוסות מים רותחים נערבב

  5. נבשל על להבה נמוכה עם מכסה סגור כרבע שעה עד לאידוי המים....בסוף נפתח עם מזלג מעט את האורז...ונכבה.

  6. את הסיר נניח בערב בפלטת שבת עד למחרת בבוקר או בתנור חום 100 מעלות ל 8 שעות ..רצוי לבשל בסיר טפלון שלא ידבק....אין צורך להוסיף מים....

  7. מי שרוצה להכין לאותו היום..פשוט לבשל את העוף בישול מלא כ..40 דקות  ואז להמשיך את  התהליך של המתכון