ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
ל 2 מנות אפשר להכפיל את הכמוית
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה, .
-
2
2) מכניסים את השוקיים וגם אותם מטגנים עד להזהבה .
-
3
3) מוסיפים את כל השאר, שמים פלטה מתחת מתחת לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי עד להתרככות השוקיים עוף .
-
4
ואפשר להגיש עם אורז או פירה מה שבא לכם .
-
5
בתאבון.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה, .
2
2) מכניסים את השוקיים וגם אותם מטגנים עד להזהבה .
3
3) מוסיפים את כל השאר, שמים פלטה מתחת מתחת לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי עד להתרככות השוקיים עוף .
4
ואפשר להגיש עם אורז או פירה מה שבא לכם .
5
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים